:: curriculum vitae

2005 momsregistrering af by pernille granath
2012
Grafisk designer, MILK Copenhagen
2006-2007 Grafisk designer, Mindtag
1999-2003 Designer, DTP'er og modeltekniker, Rie Design
1995-1997 Produktionschef hos C’arla du Nord
1992-1994 Production Controller hos Bitte Kai Rand
1991 Skræddersvend hos Celli Freifelt
1990-1991 Skræddersvend hos Frank
1986-1987 Syerske, Fashion Studio
1983-1985 keramisk medhjælper, Moth design


:: uddannelse & kurser

Tegnekursus, Århus Medie & Design skole
Uddannet grafisk designer, Jensens Bureau
Mediespinder, Kompetencehuset i Århus
Uddannet til herreskrædder hos Frank
Uddannet beklædningsoperatør, Fashion Studio
Højskoleophold, Holstebro musikhøjskole
Matematisk/musisk Student
10. kl. udv. afg.prøve

:: studie rejser

Porto, Portugal
Tanzania & Kenya
Canada & USA
Europa & Mellemøsten

:: erhvervserfaring

Selvstændig grafisk designer - by pernille granath:
Siden maj 2005 har jeg i mit arbejde skabt en kæde mellem de to erhverv, jeg har i rygsækken, ved at tage det bedste fra begge brancher og lade det gå op i en højere enhed: detaljen, perfektionen og præsitionen og det bevidste valg af farver, materiale og kvalitet.

Grafisk designer - MILK Copenhagen:
Design og vedligholdelse af webshop. Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve. Design af print til T-shirt, og rapportering af print til all-over-print. Udarbejdelse af rekvisitter til fotosession. Optage og redigere video fra fotosession. Layout af lookbook, annoncer og andet grafisk arbejde. Rentegning af kollektionen.

Grafisk designer - Mindtag:
Design indenfor etikettering af tøj: hangtags, nakkeetiketter, jeanslabels, gimmicks og andre former for labelling - samt udsmykning af emballage, poser og æsker.

Designer, DTP'er og modeltekniker – Rie design:
Design og idéudvikling af kollektion, samt rentegning af alle modeller og opsætning af den samlede kollektion på plancher. Herudover lavede jeg agentmapper og trendoplæg til sælgere. Udarbejdelse af sybeskrivelser og tilbehørslister. Layout til katalog, annoncer og andet grafisk arbejde.

Produktionschef – C’arla du Nord:
Produktionskoordinering, kvalitetstyring, pris-og leverandør forhandlinger, udrejse til produktionssteder i hele Europa. Opfølgning af kollektion og produktion, udregning og indkøb af råvarer. Opsøgning af nye produktionssteder. Opsyning af kollektionsprøver.

Production controller – Bitte Kai Rand:
Kvalitetstyring af Bitte’s produkter bestående i en stor rejseaktivitet til fabrikker i hele verden og tage stikprøvekontrol af produktionen, opmåling og check af 5% af produktionen, igangsætte kollektioner, kommentere kontraprøver samt opfølgning af kvaliteten gennem hele forløbet fra idé til færdigvarer. Herunder også vaske tests og strikfastheds kontrol.

Skrædder – Frank & Celli Freifelt:
Herreskrædder på en lille skræddersal med 2 andre ansatte. Mine arbejdsopgaver bestod hovedsaligt i at sy herrejakker fra start til slut, med to prøvninger i forløbet. Forandring og tilretning af nyt konfektioneret herretøj var også en del af arbejdet, samt at passe skrædderiets butik med strikvarer, skjorter og konfektionshabitter.
Dameskrædder hos Kgl. hofleverandør, hvor arbejdsopgaverne udlukkende bestod i kombineret konfektions- og skræddersyning af damejakker.

Beklædningsoperatør/syerske – Fashion Studio & UIA-systuen:
Syerske på en lille systue med 3 andre ansatte. Tilskar skindjakker, deltog i syning af kollektionsprøver og indgik i akkordbåndet. Opnåede en hurtig og sikker rutine i både skindsyning og finere konfektion

Keramisk medhjælper – Moth design:
Konceptudvikling og produktion af en serie små keramiske dyr og nisser til brugskunstbutikker.

Tilbage til :: Om mennesket bag

Pernille Granath